1359Havnehytten i Lyngby bådehavn ligger midt i smuk og fredet natur. Det er omgivelser, der forpligter. Vi sætter derfor en ære i at skabe en hyggelig og afslappet stemning, så i får de ideelle rammer til jeres fest.

Vi har stor erfaring i at afholde selskaber og vi vil i samråd med dig sørge for, at dine ønsker om en dejlig dag bliver opfyldt. Ønsker i sejltur med bådfarten eller lign., arrangerer vi også gerne dette.

Frokostarrangementer afholdes i tidsrummet 12.00 – 17.00. Aftenarrangementer afholdes i tidsrummet 18.00 – 23.00. Ønsker i, at forlænge jeres arrangementet ud over de aftalte timer, kan i tilkøbe ekstra timer. Prisen er 900,- pr. time + listepriser på drikkevarer.(Efter midnat 1.800,- pr. time)

Ønsker i at afholde selskab i havnehytten skal i være min. 30 voksne, eller betale fuld menu pris for 30 personer. ved konfirmationer kræves der min. 35 betalende voksne. Børn under 12 år betaler halv pris på menuer. Spædbørn, 1-og 2 årige spiser gratis.

Når i holder fest i havnehytten er i velkomne til at holde taler, spille eget musik samt lave optræden mv. Vores tjenere vil være behjælpelige med at koordinere sange og andre events.

I god tid inden selskabet er det en god ide, at vi mødes og gennemgår alle detaljer, såsom bordopstilling, blomster, menu samt tider for dagens agenda. Bordplan og kort kan afleveres i restauranten dagen før arrangementet, så vi kan dække bordene efter jeres ønske.

Endeligt antal gæster oplyses senest 48 timer før arrangementet. Er der herefter nedjustering i antal, faktureres frafald til fuld menu pris. Betaling af arrangementet skal ske til tjeneren på dagen/aftenen, hvis ikke andet er aftalt.

Ved selskaber opkræves kr. 5000 i depositum, i forbindelse med endelig reservation af lokalet. Depositum bedes indbetales på vores konto: (Reg. nr: 3409  Kontonummer: 13264546.)

Kvittering for depositum fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelige regning. Ved aflysning refunderes depositum ikke, men dækker booking hidtidig planlægning og tab.

 INFORMATION I FORBINDELSE MED COVID-19

Såfremt alle gældende retningslinjer overholdes vedr. COVID-19, gennemføres selskabet.

Såfremt der ikke er mulighed for at gennemføre arrangementet i Havnehytten, efter retningslinjerne for COVID-19, tilbyder vi en ny dato, hvor arrangementet kan gennemføres. Kan der ikke findes en ny dato, returneres det fulde depositum.